Asus EEE PC - co o tym myślicie?

Rozmowy o komputerach mobilnych. Masz problem z wyborem laptopa? Jest to dział dla Ciebie.

Asus EEE PC - co o tym myślicie?

Postprzez Loocis Pn mar 17, 2008 4:29 pm

Co myślicie o Asusie EEE PC? Nie ma go jeszcze w ofercie oficjalnego dystrybutora Asusa w Polsce, ale można już go zdobyć na aukcjach. Jakie jest zdanie na temat tego maleństwa? :)
Loocis
Użytkownik

Re: Asus EEE PC - co o tym myślicie?

Postprzez Spectator Pn mar 17, 2008 5:01 pm

Wg mnie to bardzo fajne rozwiązanie. Za dość niedużą cenę otrzymujemy bardzo mobilny komputer, który można zabrać ze sobą praktycznie wszędzie, nie nadwyrężając się przy tym, jak to bywa przy zwykłych notebookach. Ten oto Asus waży zaledwie 900g. Posiada wszystkie potrzebne funkcje, do poprawnej komunikacji z siecią internet. Idealnie nadaje się dla studentów, łatwo można go zabrać ze sobą na uczelnię i tam korzystać z internetu, dzięki czemu w każdej chwili mamy możliwość zaczerpnięcia potrzebnych informacji.
Spectator
Użytkownik

Postprzez kryshak Åšr mar 19, 2008 2:26 pm

Tak się składa, że posiadam tego ASUSa i jestem z niego bardzo zadowolony. Jak dla mnie, jego specyfikacja sprzętowa jest jak najbardziej odpowiednia i w pełni wystarcza do codziennej pracy [przeglądanie Internetu, redagowanie tekstu], bo przecież nikt o zdrowych zmysłach nie będzie grał w gry na laptopie :)
kryshak
Użytkownik

Postprzez Krisu Åšr mar 19, 2008 2:37 pm

No do takich zastosowań o których wspominasz, laptop ten jest wg mnie idealny. I to, że mało waży, umożliwia nam zabranie go ze sobą w prawie każde miejsce:)
Obrazek
Krisu
Administrator

Powrót do Notebooki

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości