Znajomy szuka dobrego zestawu do kina domowego i ma problem bo nie wie na jaki system ma się zdecydować: 5.1 czy może 6.1 czy może 7.1? Czy lepiej zainwestować w lepszy zestaw 5.1 czy może w gorszy ale 6.1 (7.1)? Na oku mam CREATIVE INSPIRE T7900 - 7.1, 92 W za niecałe 300 zł (nowe ze sklepu), brać te czy znacie lepsze rozwiązanie?
Moim zdaniem to ogolnie zalezy od przestrzeni w ktorej te glosniki maja byc umieszczone. Ogolnie rzecz biorac jezeli pokoj nie jest duzy to nie ma sensu brac wiecej niz 5 + 1. A creative'y ogolnie polecam, sam mam troche starszy zestawik 5.1 ale nadal sprawuje sie bardzo dobrze.
No właśnie pokój dosyć duży jest, creativa 2.1 sam teraz posiadam no i nie narzekam więc chyba znajomemu polecę ten zestawik o którym wcześniej wspomniałem tym bardziej że sam ciekaw jestem jak ta technologia sie prezentuje
Fakt, masz racje, nie pomyślałem że jeszcze nie ma żadnych materiałów 7.1 Spytam z ciekawości: polecasz tego Geniusa bo sam używasz, miałeś możliwość przetestowania?
Tak, sam posiadam od pewnego czasu W między czasie testowałem Logitechy i Creativy z tej samej półki- są bez szans Ale sa duże- basówka jest wyższa niż obudowa ATX.