Co lepsze, płatny MS Office czy darmowy OpenOffice?

Wszystkie pozostałe

Re: Co lepsze, płatny MS Office czy darmowy OpenOffice?

Postprzez picek1987 So sie 23, 2008 10:04 am

Używam OO od dawna i już się do niego przyzwyczaiłem :D Poza tym nie widzę zbyt wielu różnic pomiędzy OO, a MS dlatego polecam ten pierwszy :P
picek1987
Początkujący użytkownik

Postprzez Brateq So sie 23, 2008 12:03 pm

Zdecydowanie Office 2007- masa zmian w sterowaniu do których na początku trzeba się trochę przyzwyczaić, ale początkowe trudy zostaną szybko wynagrodzone w wygodzie pracy na dokumentach :]
Brateq
Użytkownik zaawansowany

Postprzez corteo So sie 23, 2008 3:39 pm

Moja całkowicie subiektywna ocena: Office 2007 jest znacznie wygodniejszy od OpenOffice, jednakże na taki "luksus" mogą sobie pozwolić użytkownicy, których stać na wydatek co najmniej 200 zł (najtańsza i najuboższa wersja pakietu Microsoftu znaleziono przed chwilą przeze mnie bez zagłębiania się w promocje i oferty :P). Praca z Office 2007 jest naprawdę wygodna, nie trzeba się wiele namęczyć, aby przygotowywany dokument wyglądał profesjonalnie - wystarczy kilka kliknięć :)
corteo
Użytkownik zaawansowany

Postprzez gt90 Pn wrz 15, 2008 6:32 pm

Hmm jezeli chodzi o funkcjonalnosc to moim zdaniem produkty wypadaja podobnie. Ms Office jest na pewno wygodniejszy i bardziej user friendly. W kazdym razie jako zwolennik wolnego oprogramowania stawiam na OOo :D
gt90
Użytkownik

Poprzednia strona

Powrót do Pozostałe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości