Odtwarzacz MP3

Drukarki, pendrivy, słuchawki, urządzenia wskazujące i inne akcesoria komputerowe

Odtwarzacz MP3

Postprzez corteo So sie 23, 2008 3:54 pm

Planuję kupić sobie odtwarzacz mp3, nowy (w sensie nieużywany), do 100 zł, nalepiej jakby miał ze 2 GB pamięci, radio czy mikrofon zupełnie niepotrzebne (ale będą atutem :P). Na razie znalazłem jeden model spełniający moje wymagania: CREATIVE MUVO T100, 2 GB za 80 zł.

Plusy:
2 GB :)
niezłe słuchawki
wbudowany akumulator ładowany przez USB
posiada mikrofon

Minusy:
nie znalazłem :)

Ma ktoÅ› inne propozycje?
corteo
Użytkownik zaawansowany

Re: Odtwarzacz MP3

Postprzez vel.Syntium N sie 24, 2008 10:30 am

Jeśli nie wymagasz choćby monochromatyczengo wyświetlacza, to ten Creative może być ;) Fajnie, że akumulatorek można również ładować przez USB. Ciekaw jestem jak sprawdza się tam przycisk Bass Boost, który ma po wciśnięciu podkreślić niskie tony w utworach (i chyba podnosi bassy). A w ogóle jakie tam są dołączane słuchawki?
Jest tam dyktafon i radio :| ?
Jeśli mnie nie ma na forum, możesz też napisać na GG, mój numer w profilu. Teraz mój status: Obrazek pozdrawiam vel.Syntium :P
vel.Syntium
Moderator

Postprzez corteo N sie 24, 2008 1:57 pm

Ma dyktafon, radia nie ma, a Bass Boost podobno kiepski - tutaj znalazłem test tego odtwarzacza http://www.gry.gildia.pl/artykuly/test-creative-muvo-t100 no i generalnie nie wypada najgorzej, ale jak się zdecyduję na ten model to będę musiał kupić nowe słuchawki :roll: Z drugiej strony nigdzie nie znalazłem szczegółów dot. tych dołączonych do urządzenia słuchawek, więc sam nie wiem jak brzmi dźwięk.. Może nie jest aż tak tragicznie?
corteo
Użytkownik zaawansowany

Postprzez corteo N sie 24, 2008 3:02 pm

Szkoda, że nie da się edytowac postów :roll: Znalazłem jeszcze jeden ciekawy odtwarzacz: Pentagram Vanquish R Pocket, 2 GB, z radiem, dyktafonem i wyświetlaczem http://www.pentagram.pl/produkty/odtwarzacze_mp3_pmp/seria-Vanquish/pentagram_vanquish_r_pocket_p_5114, podobnie jak model Creative ma akumulatorek ładowany przez USB
corteo
Użytkownik zaawansowany

Postprzez Brateq N sie 24, 2008 10:46 pm

Jeżeli oczekujesz niezłego dźwięku, to jakiego byś odtwarzacz kupował- i tak musisz osobno kaske wydać na słuchaweczki. Nawet(albo tym bardziej) kiedy kupujesz Ipoda za półtorej tysiaka, to słuchawki są za 10zł.

corteo- edytować się nie da, ale da się skopiować posta, usunąć go i z poprawkami nowego napisać :)
Brateq
Użytkownik zaawansowany

Postprzez vel.Syntium Pn sie 25, 2008 10:17 am

Brateq dobrze prawi, trzeba tymczasowo sobie radzić 8-)
Ze słuchawkami też się zgadzam, w większości przypadków tak właśnie jest, że aby w pełni się cieszyć z nowego grajka trzeba zainwestować w konkretny model.
Polecam EP-630
Jeśli mnie nie ma na forum, możesz też napisać na GG, mój numer w profilu. Teraz mój status: Obrazek pozdrawiam vel.Syntium :P
vel.Syntium
Moderator

Powrót do Akcesoria

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości