Planuję kupić sobie odtwarzacz mp3, nowy (w sensie nieużywany), do 100 zł, nalepiej jakby miał ze 2 GB pamięci, radio czy mikrofon zupełnie niepotrzebne (ale będą atutem ). Na razie znalazłem jeden model spełniający moje wymagania: CREATIVE MUVO T100, 2 GB za 80 zł.
Plusy: 2 GB niezłe słuchawki wbudowany akumulator ładowany przez USB posiada mikrofon
Jeśli nie wymagasz choćby monochromatyczengo wyświetlacza, to ten Creative może być Fajnie, że akumulatorek można również ładować przez USB. Ciekaw jestem jak sprawdza się tam przycisk Bass Boost, który ma po wciśnięciu podkreślić niskie tony w utworach (i chyba podnosi bassy). A w ogóle jakie tam są dołączane słuchawki? Jest tam dyktafon i radio ?
Jeśli mnie nie ma na forum, możesz też napisać na GG, mój numer w profilu. Teraz mój status: pozdrawiam vel.Syntium
Ma dyktafon, radia nie ma, a Bass Boost podobno kiepski - tutaj znalazłem test tego odtwarzacza http://www.gry.gildia.pl/artykuly/test-creative-muvo-t100 no i generalnie nie wypada najgorzej, ale jak się zdecyduję na ten model to będę musiał kupić nowe słuchawki Z drugiej strony nigdzie nie znalazłem szczegółów dot. tych dołączonych do urządzenia słuchawek, więc sam nie wiem jak brzmi dźwięk.. Może nie jest aż tak tragicznie?
Jeżeli oczekujesz niezłego dźwięku, to jakiego byś odtwarzacz kupował- i tak musisz osobno kaske wydać na słuchaweczki. Nawet(albo tym bardziej) kiedy kupujesz Ipoda za półtorej tysiaka, to słuchawki są za 10zł.
corteo- edytować się nie da, ale da się skopiować posta, usunąć go i z poprawkami nowego napisać
Brateq dobrze prawi, trzeba tymczasowo sobie radzić Ze słuchawkami też się zgadzam, w większości przypadków tak właśnie jest, że aby w pełni się cieszyć z nowego grajka trzeba zainwestować w konkretny model. Polecam EP-630
Jeśli mnie nie ma na forum, możesz też napisać na GG, mój numer w profilu. Teraz mój status: pozdrawiam vel.Syntium