HP Pavillion z Allegro - Ocena

Rozmowy o komputerach mobilnych. Masz problem z wyborem laptopa? Jest to dział dla Ciebie.

HP Pavillion z Allegro - Ocena

Postprzez Bsky N mar 23, 2008 12:14 pm

http://allegro.pl/item333752690_wyprzed ... at_gw.html

Tak więc chcialbym abyście skomentowali tego laptopa, jego zalety w porównaniu do ceny ;)
upominam że grę wchodzą tylko paviliony bo takowy sobie moja dziewczyna upatrzyła ;P jedynie juz chdozi o cenę i co za nią sięę kryje bebechy notatnika ( notebook'a ;P )
Bsky
Początkujący użytkownik

Re: HP Pavillion z Allegro - Ocena

Postprzez Delajt N mar 23, 2008 3:00 pm

wydaje się fajny ;] HP robi dobre drukarki ale czy notebooki tego już nie wiem, Myślę że się opłaca 8-)
Reset ?
Delajt
Użytkownik zaawansowany

Re: HP Pavillion z Allegro - Ocena

Postprzez Poe N mar 23, 2008 8:42 pm

osobiście mam Paviliona dv5000 (dv5224nr) z turionem64 2.0, 1gb ram, ati xpress200m 128, 80gb, kupowany w usa i jestem z tego lapka bardzo zadowolony. swietna jakość wykonania, bardzo ciekawy design nic nie stuka, nie odpada, jedyną wadą jest dosc delikatna wierzchnia czesc lapka (klapa), która jest podatna na zarysowania, ale jak sie zakupi jakas ladna naklejke - personalepka.pl - specjalnie dla HP - to nie dosc ze lapek jest jeszcze ladniejszy, to i ochroniony. moim zdaniem będzie to bardzo dobry zakup, aczkolwiek HP nigdy nie dbalo zbyt o lekkość swoich sprzętów. moj jest 15,4" i mało wygodnie się go nosi. za porządne materiały trzeba przypłacić bolem ramienia, a ten Twoj jest 17"... ale HP, jak najbardziej :)

no i jeszcze warto wspomniec o takim miłym drobiazgu, ktory tez jest w w/w lapku - pilot. naprawde fajna, uzyteczna sprawa :)
ale nei wymagaj cudów od wbudowanych głośników. ja mam caly czas do wiezy podłączonego lapka, bo te standardowe co prawda maja napis altec lansing, ale dzwiek mają sredni.