poduszka pod laptopa

Drukarki, pendrivy, słuchawki, urządzenia wskazujące i inne akcesoria komputerowe

poduszka pod laptopa

Postprzez james_dean Pn maja 24, 2010 2:52 pm

witam. ostatnio spotkalem sie z fajnym gadzetem. moja dziewczyna przegladala strone mojapoduszka.pl i pokazala mi poduszke pod laptopa. na poczatku nie bardzo wierzylem w jej dzialanie, ale po przeczytaniu artykulu na temat negatywnego wplywu ciepla emitowanego przez laptopa trzymanego na kolanach, na...no wiecie co, stwierdzilem ze w sumie, moze warto zainwestowac w taki bajer. no i sie nie zawiodlem, poduszka jest wykonana z drzewa mango, ktore ma te magiczna moc pochlaniania wiekszosci ciepla, emitowanego przez komputer, a przy tym jest calkiem funkcjonalna. polecam tym, którzy dużo czasu spedzaja z laptopem na kolanach :)
james_dean
Początkujący użytkownik

Re: poduszka pod laptopa

Postprzez vel.Syntium Pt maja 28, 2010 11:45 am

Możesz podać jakieś namiary na ten artykuł, sam jestem Ciekaw :P
Jeśli mnie nie ma na forum, możesz też napisać na GG, mój numer w profilu. Teraz mój status: Obrazek pozdrawiam vel.Syntium :P
vel.Syntium
Moderator

Re: poduszka pod laptopa

Postprzez Sleeveking Pn lis 21, 2011 2:51 pm

Jeżeli chodzi o poduszkę pod laptopa,to nigdy nie miałem czegoś takiego,ale myślę że to fajna sprawa,podobnie jak podkładka chłodząca. Daj link do artykułu,tez chętnie o tym poczytam.
www.sleeveking.pl - Firma SleeveKing.pl powstała z myślą o wyrafinowanych Klientach, pragnących kupić najwyższej jakości akcesoria moddin'gowe.
Sleeveking
Początkujący użytkownik

Powrót do Akcesoria

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości