Praca

Dyskusje o wszystkim, oprócz tematyki forum.

Praca

Postprzez Mifa Pn lut 02, 2009 11:35 pm

Witam.
Mam pytanie czy ktoś z Was korzystał z portali do wyszukiwania pracy jak
www.pracuj.pl czy www.pracyszukaj.pl . Czy to dobry sposób, czy lepiej jednak korzystać ze starych sposobów np. prasy ?
Mifa
Początkujący użytkownik

Re: Praca

Postprzez Brateq Wt lut 03, 2009 10:42 am

Oczywiście że to jest bardzo dobry sposób :) Prawdę powiedziawszy to już dawno nie szukałem pracy przez gazety- tylko i wyłącznie net :)
Brateq
Użytkownik zaawansowany

Postprzez kajtek55 Wt sie 17, 2010 1:08 pm

Jestem absolwentem informatyki i od jakiegoś czasu szukałem pracodawcy, który istnieje już jakiś czas na rynku, a przy okazji cały czas zajmuje się prowadzaniem nowych usług. Sam zgłębiałem kiedyś temat hostingu i postanowiłem spróbować w firmie http://www.grupaoptima.pl Jestem bardzo
zadowolony ze współpracy, a Wy jak próbowaliście znaleźć swoją pierwszą pracę po studiach?
kajtek55
Początkujący użytkownik

Postprzez vel.Syntium Pt lis 19, 2010 12:52 am

W ostatenie wakacje zmotywowałem się, by poszukać jakiejś pracy. Na początku sięgnąłem po gazetkę (anonse), ale jako, że tam mało informacji jest zawsze (trzeba telefonować, by sie więcej dowiadywać) postanowiłem sprawdzić jak będzie to wyglądać w necie. Właśnie te dwie stronki odkryłem na początku i w sumie dalej już nie szukałem podobnych. Spodobało mi się to i dziś gdyby nie studia - właśnie tą drogą znów pewnie szukałbym pracodawcy ;]

Ale jak skończe studia, to może uda mi się samemu rozkręcić jakiś biznes, zawsze lepiej być pracodawcą i aby ktos na Ciebie pracował, aniżeli odwrotnie :roll:
Jeśli mnie nie ma na forum, możesz też napisać na GG, mój numer w profilu. Teraz mój status: Obrazek pozdrawiam vel.Syntium :P
vel.Syntium
Moderator

Powrót do Off-topic

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości