Myślę nad działem "Sprawdzone Porady"
zamieszczane były by tam porady związane z rozwiązywaniem problemów z systemami operacyjnymi i oprogramowaniem.
Idea jest taka, że wszystkie zgłaszane tematy do tego działu musiałby by przejść przez osoby z góry

Zostało by to w tedy pod kontrolą i dość przejrzyście zorganizowane.
3) Może też możliwość zmiany wyglądu forum, nie chodzi o całkowitą metamorfozę, bo teraz jest okay, ale możliwość wyboru "skórek" powiedzmy pomiędzy dwoma, trzema o różnym stopniu intensywności (ciemniejsze tło, mniej kontrastowe odcienie obecnych kolorów). Po prostu patrzenie w ciemnym pokoju na biały ekran przez dłuższą chwilę męczy wzrok.
4) Dodanie opcji "szybka odpowiedź", to też mogło by dać forum większą przystępność. Teraz trzeba klikać w "
Wyślij Odpowiedź" a czy nie wygodniej jest na wstępie mieć gotowe okno do wprowadzania teksu ? Dla mnie to bardzo przydatna zmiana.
5) Może też wstawienie więcej emotek, albo chociaż opcja typu "Więcej emotków" pod standardowymi 4 liniami już widocznych uśmieszków.
6) Opcja "PW" (Prywatna Wiadomość) IMO powinna
również znajdować się pod avatarem userów.
to na razie wszystko
Co na to Admin ?
Co sądzą zwykli użytkownicy ?